Vacanta ta, protejata de neprevazut: Asigurari de calatorie in contextul incendiilor din Turcia si Grecia

Imaginile dramatice din Turcia si Grecia, unde incendiile au devastat destinatii turistice populare, ne reamintesc de importanta asigurarilor de calatorie.

Ce tipuri de asigurari te pot proteja in astfel de situatii?

  • Asigurari de anulare a calatoriei: Aceasta asigurare te poate acoperi in cazul in care trebuie sa anulezi calatoria din cauza unor evenimente neprevazute, cum ar fi incendiile.
  • Asigurari de intrerupere a calatoriei: Daca incendiile te forteaza sa scurtezi vacanta, aceasta asigurare te poate ajuta sa recuperezi o parte din costurile neutilizate.
  • Asigurari medicale de calatorie: In cazul in care suferi o accidentare sau o imbolnavire in timpul vacantei, aceasta asigurare iti poate acoperi costurile medicale, inclusiv transportul la spital si repatriere.
  • Asigurari de bagaje: Aceasta asigurare te poate proteja de pierderea sau deteriorarea bagajelor in timpul calatoriei, inclusiv in cazul incendiilor.

Este important sa verifici cu atentie clauzele politei de asigurare inainte de a pleca in vacanta, pentru a te asigura ca esti acoperit in caz de incendii sau alte evenimente neprevazute.

Pentru mai multe informatii despre asigurarile de calatorie, contacteaza-ne!

Se incarca ... asteptati